Locuri de munca oferite de catre CNADNR. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania scoate la concurs, in cadrul Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), 28 de posturi de inginer, in cadrul noii organigrame intrate in vigoare din data de 9 mai, potrivit unui comunicat publicat, conform NEws.ro.

CNADNR a anunțat în luna mai că a început restructurarea activității, iar un prim pas a vizat reducerea funcțiilor de conducere, astfel că din 110 posturi de șefi la nivel central au fost eliminate șapte, iar din teritoriu alte 61.

Membrii grupului de Inițiativă pentru "Restructurarea si Reprofesionalizarea CNADNR", format din actuali și foști angajați ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), au acuzat luna trecută că noua organigramă a fost special concepută pentru a-i elimina pe cei care contestă modul în care este administrată compania în prezent. Anterior, ei au declarat că CNADNR nu are în structura sa suficient de mulți specialiști.

Din cele 28 de posturi scoase acum la concurs, 15 sunt de execuție, iar 13 sunt posturi de șefi de unități de implementare proiecte (UIP). Din total, sunt șapte posturi de ingineri în cadrul DRDP Brașov, 13 la DRDP Cluj, la DRDP Timișoara și două posturi de ingineri în cadrul DRDP București.

La DRDP Brașov, posturile vizează tronsoane de pe Autostrada A3 (București-Borș) Ogra - Tg. Mureș, Câmpia Turzii - Ogra și tronsonul Orăștie – Sibiu de pe Autostrada A1 (București-Nădlac), închis anul trecut din cauza unor fisuri și denivelări grave pe carosabil.

La DRDP Timișoara, CNADNR caută ingineri pentru mai multe loturi ale autostrăzii Lugoj-Deva, parte din Autostrada A1. La DRDP Cluj, posturile scoase la concurs vizează tronsoanele Suplacu de Barcău - Borș, Gilău - Nadășelu și Sebeș - Turda ale Autostrăzii A3.

Candidații trebuie să fie absolvenți al unei facultăți de căi ferate, drumuri și poduri cu studii superioare de lungă durată, să aibă o experiență profesională de minimum 5 - 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere, să fi participat la elaborarea lucrărilor pentru minim un proiect de drum național și minim un proiect de centură sau autostradă în calitate de manager de proiect.

Potrivit anunțului, candidatul trebuie să știe să utilizeze MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent și să cunoască o limbă de circulație internațională la nivel avansat (engleză, franceză, germană).

Îndeplinirea cerințelor privind experiența profesională se demonstrează prin prezentarea de recomandări, contracte de muncă sau alte documente justificative.

Sursa foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CNADNR isi suplimenteaza personalul cu 7%. Vezi in ce domenii