McDonald’s Obor, unul dintre primele restaurante de tip fast-food din Romania, este pe punctul sa se inchida, contractul de inchiriere a spatiului urmand sa se incheie la finalul acestui an, iar deschiderea unuia dintre cele mai mari spatii comerciale care vor fi livrate pe piata in acest an fiind pe lista lantului de restaurante fast-food, potrivit unor informatii wall-street.ro.

Contactat de catre wall-street.ro, Daniel Boaje, directorul general Mc Donald’s in Romania, sustine ca exista sanse foarte mari ca actualul spatiu McDonald’s din Obor sa se inchida, spatiul urmad sa fie relocat in proiectul Veranda Mall, care se va inaugura in toamna acestui an.

“Contractul de inchiriere al spatiului din Obor este inca valabil si suntem in negocieri. Sunt doua posibilitati - una este sa inchidem sau sa prelungim, dar acest lucru il vom hotari spre finalul acestui an. Locatia din Obor este una cu foarte mare potential, generand si un trafic foarte ridicat. (…) Trebuie sa ne gandim, insa, ca este un contract care ajunge la maturitate. Sunt locatii care in urma cu 15 ani erau excelente, azi acum nu mai sunt atat de atragatoare (…) Ne uitam inclusiv la varianta de parasire a spatiului, asta si pentru ca vom deschide un restaurant in viitorul spatiu comercial Veranda Mall”, a declarat Daniel Boaje.

McDonald’s Obor este cel de-al treilea restaurant fast-food al lantului american deschis in Romania, fiind totodata si un important punct de intalnire si o referinta pentru zona Obor din Capitala.

Intrebat despre noi deschideri in acest an, directorul general McDonald’s Romania spune ca mai vizeaza cateva locatii, inclusiv in Bucuresti, dar pana in momentul de fata nicio discutie nu a fost concretizata.

Citeste si:
McDonald`s va mai deschide patru unitati in 2019. Afla unde
Restaurante noi: McDonald`s...

“Anul acesta ne vom concentra mai mult pe modernizarea spatiilor pe care le avem si vom deschide 6 – 7 noi spatii McCafé. Vrem ca la nivel national sa ajungem la 25 de spatii de acest fel. (…) In ceea ce priveste business-ul, ne mentinem planurile de a inregistra o crestere de 10% a rulajului si in acest an”, a precizat Boaje.

McDonald’s este una dintre cele mai mari francize deschise in Romania si totodata unul dintre cele mai mari restaurante de tip fast-food la nivel local, pe o piata pe care se mai regasesc nume precum Kentucky Fried Chicken (KFC) sau Springtime.

Sursa foto: mcdonalds.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Compania românească Ruris donează 600 de aparate pentru igienizare
Setari Cookie-uri