„Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Oresa este activa in Romania din 1997 si a investit pana in prezent mai mult de 100 de milioane de euro pe aceasta piata, in companii precum LaFantana, Medicover, Credisson, Brewery Holdings sau Flanco.

Oresa, o afacere de familie cu origini suedeze, a avut initial activitati in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, dar in 2013 a decis sa intre si in Romania.

Citeste si:

La Fantana furnizeaza servicii integrate de apa si cafea pentru cladirile de birouri, principalii clienti fiind in Romania si Serbia.

Aceasta tranzactie se deruleaza la doi ani de cand La Fantana a preluat distributia cafelei Lavazza in Romania. Prin acea operatiune, La Fantana si-a trecut in portofoliu 9.500 de aparate de cafea, care s-au adaugat celor 110.000 de watercoolere deservite la acea data.

Sursa foto: Agerpres Foto