Enel ofera noi servicii: Repararea instalatiilor de apa si a celor de canalizare

Enel, compania ce detine trei distributii regionale de energie electrica in Romania, a inclus in pachetul Enel Asistenta, pe care il ofera contra cost clientilor de electricitate, doua noi servicii de reparatii la instalatiile de apa si de canalizare, a anuntat, compania.

Serviciul Enel Asistenta a fost lansat in noiembrie 2014 de catre Enel si include asistenta in reparatii si interventii casnice urgente, 24 de ore din 24, conform News.ro.

"Optiunea Enel Asistenta ofera o paleta larga de servicii: reparatii si interventii urgente la instalatiile electrice interioare, reparatii de lacatuserie si acum, reparatii ale instalatiilor de apa si canalizare, prin intermediul unei retele de companii specializate gestionate de partenerul Europ Assistance", a precizat compania.

Pachetul standard Enel Asistenta este vandut sub forma unui abonament de 11,60 lei pe luna, cu TVA inclus, ce include doua interventii pe an, iar costul fiecarei interventii, acoperit de abonament, este de cel mult 450 lei, cu tot cu TVA. Enel ofera o reducere de 50% din pretul pachetului standard pentru un an clientilor rezidentiali ai Enel Energie si Enel Energie Muntenia care achizitioneaza serviciul Enel Asistenta, in perioada 8 august - 15 octombrie 2016.

Enel detine trei din cele opt distributii regionale de energie electrica din Romania. Grupul are 2,7 milioane de clienti pe piata romaneasca, in zona Capitalei, Banat si Dobrogea.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri