Emitentul de tichete de masa Edenred Romania deschide un birou la Cluj

Edenred Romania, companie emitenta de tichete si carduri preplatite pentru companii, a deschis un birou la Cluj incepand cu 10 august.

„Edenred este prezenta in Cluj de mai mult de 17 ani, tichetele de masa Ticket Restaurant si tichetele cadou fiind printre cele mai utilizate beneficii pentru salariatii din regiune. Echipa noastra de consultanti locali a crescut constant, pentru a oferi cele mai bune servicii companiilor-client. In prezent, deservim peste 10.000 de firme si organizatii client in Transilvania. Clujul este unul dintre cele mai importante hub-uri economice in Romania, iar companiile din regiune sunt foarte interesate de solutii pentru a atrage si motiva salariatii, precum tichetele si cardurile emise de Edenred. Companiile si salariatii din Cluj au fost printre primii care au facut tranzitia la tichetele de masa electronice, la scurt timp dupa lansarea cardurilor de masa Ticket Restaurant anul trecut. Noul birou Edenred Cluj va ajuta echipa noastra sa sustina companiile din regiune cu solutii moderne si eficiente financiar pentru a-si motiva si fideliza angajatii”, a declarat Dana Sintejudean, director general adjunct Edenred Romania.

In Romania, peste 35.000 de companii si institutii acorda tichete si carduri de masa Ticket Restaurant, tichete si carduri cadou, tichete sociale, precum si alte tipuri de tichete emise de Edenred, catre peste 1 milion de angajati, beneficiari si colaboratori.

Edenred este una dintre cele mai mari companii emitente de tichete de masa din Romania, cu activitate pe piata locala din anul 1998. Compania emite sapte tipuri de tichete, cele mai populare fiind tichete de masa pe suport de card si hartie, alaturi de tichete cadou si cardurile de cadouri. In portofoliul companiei se mai afla voucherele de vacanta, tichetele de cresa, tichete de ingrijire medicala si tichetele sociale. Compania are 141 de angajati.

Compania concureaza pe piata tichetelor cu Sodexo si Up (fosta Cheque Dejeuner).

Citeste si:
Edenred România lansează propria soluție de plată cu telefonul mobil
Edenred România lansează...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: wavebreakmedia, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri