Regina Maria, furnizor privat de servicii medicale private, isi consolideaza pozitia in Transilvania, dupa o investitie de 1,7 milioane euro la Targu Mures.

Reteaua de sanatate Regina Maria continua expansiunea la nivel national prin inaugurarea primului Campus Medical din Targu Mures, ajungand astfel la 31 de locatii proprii in tara.

Noul campus medical este localizat in zona de nord-est a orasului, in apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Centrul are o suprafata de 900 mp, include 14 cabinete medicale si ofera muresenilor acces la peste 15 specialitati medicale.

Cu o echipa formata din 22 de medici, noul campus medical este dotat cu echipamente moderne si pune la dispozitia pacientilor, pe langa specialitatile medicale pentru adulti si copii, si: Centru de Imagistica, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrica-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicala, in cadrul caruia pacientii au acces la fizioterapie, kinetoterapie si masaj, dar si un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

"Inca de acum opt ani, cand am intrat in Cluj si, ulterior, in Brasov, Transilvania a devenit o zona de o importanta strategica pentru Reteaua Regina Maria. Numai in locatiile din aceste doua judete ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienti in ultimul an, aproape 20% din numarul total de pacienti ai retelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de preventie (abonamente) pentru angajatii din companii. Ne propunem ca, in timp, sa beneficiem si in Targu Mures de aceeasi incredere pe care ne-am castigat-o in alte orase din regiune, precum Cluj si Brasov, atat in randul clientilor individuali, cat si in randul comunitatii de business”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Printre specialitatile medicale disponibile in campusul medical Regina Maria din Targu Mures se numara: alergologie, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutritie si metabolism, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL si altele.

Lista de investigatii a laboratorului cuprinde atat testele uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie, cat si teste speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice si moleculare, teste de anatomie patologica si citologie Babes Papanicolau.

Centrul de Imagistica din cadrul campusului medical Regina Maria din Targu Mures dispune de un aparat RMNMagnetom Essenza 1.5 Tesla cu sistem incorporat Tim & Dot. Acesta este special creat pentru a acoperi o gama variata de investigatii clinice, atat teste de rutina, cat si examinari avansate. Aparatul reprezinta o tehnologie de varf si este recunoscut pentru acuratetea imaginilor, viteza de scanare si reducerea timpului de examinare. Acesta face posibila si examinarea persoanelor cu o greutate de pana la 200 de kilograme, fara a fi necesara repozitionarea acestora in cazul unor examinari multiple.

In plus, in cadrul campusului medical, pacientii pot efectua o serie de investigatii medicale suplimentare, precum: audiometrie, spirometrie, EKG de repaus, EKG de efort.

Reteaua de sanatate Regina Maria are peste 3.500 de angajati si colaboratori in cele 31 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Compania deserveste peste 1,4 milioane de pacienti. Regina Maria are un portofoliu de peste 360.000 de pachete de preventie si tratament.

Regina Maria are 31 de locatii proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 8 centre de imagistica, 15 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara. Totodata, Regina Maria este prima companie care a introdus in Romania pachetele de preventie (abonamente) pentru companii, in urma cu 20 de ani, si care a lansat recent prima gama de pachete de preventie destinata IMM-urilor, indiferent de numarul de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri