Sucursala din Romania a retailerului francez de articole sportive Decathlon a anuntat miercuri ca a deschis un magazin in Focsani, a doua unitate inaugurata in acest an, si a ajuns la o retea de 19 puncte de vanzare la nivel national.

Cele doua magazine deschise in acest sunt in zona Moldovei, in Bacau si in Focsani. In Bucuresti, compania detine patru magazine, fiind prezenta si in Constanta, Ploiesti, Pitesti si Brasov, conform News.ro.

Cu un spatiu de 800 de metri patrati, unitatea din Focsani ofera un numar de peste 5.000 de articole si echipamente sportive, acestea acoperind peste 50 de sporturi.

Magazinul include produse apartinand marcilor proprii Decathlon, cum ar fi Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji. Decathlon a avut anul trecut in Romania afaceri de 500 milioane de lei (111 milioane euro), in crestere cu 60% fata de 2014.

Grupul francez este prezent in Romania din 2009 si este controlat de familia Mulliez, care mai detine hipermarketurile Auchan si reteaua de bricolaj Leroy Merlin. Principalii concurenti ai Decathlon in Romania sunt retelele Intersport si Hervis.

Citeste si:
Catinvest a finalizat prima faza a extinderii TOM Constanta
Catinvest a finalizat prima...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Un nou magazin Decathlon