Sase centre medicale private lanseaza pachete de concierge medicine. Vezi care sunt costurile

Intermedicas, Sanador, spitalul Monza, centrul medical Medsana, centrul medical Academica si Metropolitan Hospital lanseaza un nou produs pe piata serviciilor medicale private, pachetele de concierge medicine cu acces la mai multi operatori. Concierge medicine reprezinta o abordare moderna a relatiei dintre medic si pacient, prin care un consultant medical acompaniaza pacientul in solutionarea problemei medicale.

Desi exista aproximativ un milion de beneficiari ai unor pachete de beneficii medicale, rafinarea serviciilor a crescut doar la nivel operational, iar nivelul de personalizare si disponibilitate a scazut. Totodata, nevoile clientilor sunt din ce in ce mai complexe. In acest context, cinci furnizori medicali au lansat impreuna un proiect in domeniul beneficiilor medicale.

In functie de beneficiile incluse, un astfel de pachet de concierge medicine are un cost lunar care variaza intre 15 si 20 de euro. Pacientii au acces la o retea de peste 1.500 de medici, iar pachetele includ peste 200 de servicii de policlinica.

„Dupa 13 ani de experienta in piata serviciilor medicale vad cum produsele existente in prezent nu mai raspund promisiunii de servicii medicale de elita. Desi infrastructura medicala s-a dezvoltat, beneficiile medicale nu au avut acelasi avans din punctul de vedere al asistentei personalizate. Sub imperiul eficientei, cautarea solutiei optime, atat pentru angajator cat si pentru angajat, s-a pierdut pe drum. De aceea, cred ca este nevoie de o reinventare a sistemului actual, care sa aiba in centru solutii optim personalizate. Intr-o lume in care abonamentele si asigurarile medicale au devenit «commodity», in care directorii de HR cauta in permanenta solutii noi, in contextul nou al deductibilitatii, este clar momentul unei solutii medicale personalizate prin concierge medicine”, a mentionat Ana-Maria Marian, CEO Intermedicas.

Citeste si:
Intermedicas: ​Abonamentele medicale corporate, creștere cu 44% în...
​Cererea pentru abonamente...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri