Concierge Medicine reprezinta mai mult decat un simplu abonament medical. Prin concierge medicine oferim abonatilor nostri grija si ghidarea de care au nevoie atunci cand apare o nevoie medicala.

Principalele beneficii ale abonamentelor Intermedicas sunt:

  • Concierge Doctor – dedicat fiecarui abonat, care gestioneaza intreg parcursul medical si ofera recomandari ori de cate ori sunt necesare
  • Programarile se fac in termen de 2-4 zile lucratoare
  • Reteaua partenerilor – acces la clinici si cabinete nisate, supraspecializate, ale celor mai renumiti medici din Bucuresti si intreaga tara

Spre deosebire de abonamentele medicale clasice, care au ca scop acoperirea unor nevoi medicale, Concierge Medicine este un serviciu care deserveste atat afectiunile mai putin complicate cat si cazurile medicale cele mai complexe. In plus, datorita retelei extinse de parteneri inclusi in abonamentul de Concierge Medicine, pacientul poate avea acces rapid la medici, clinici si spitale de top.

„Concepute de Intermedicas pentru a pune pe primul loc pacientul si nevoile sale medicale, abonamentele Concierge Medicine sunt un produs inovator, care ofera solutii medicale personalizate, la standardele cele mai inalte. Relatia medic-pacient este pusa in prim plan, iar accesul prioritar la medicii de top reprezinta o solutie eficienta pentru nevoile angajatilor companiei noastre ”, a declarat Luiza Muller, HR Director Orange Romania.

Pentru mai multe detalii, va invitam pe www.concierge-medicine.ro

(P) Concierge Medicine:...
Citeste si: (P) Concierge Medicine: servicii premium de ingrijire medicala


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cum poate educatia medicala sa schimbe sistemul de sanatate romanesc