“Prima editie a targului de vinuri Revino – Descopera Vinurile din Romania a avut loc anul trecut si s-a dovedit un real succes pentru crame si vizitatori.” spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro si ReVino.ro. “Anul acesta numarul expozantilor a crescut semnificativ, la fel cum ne asteptam sa creasca si numarul iubitorilor de vinuri care vor fi prezenti. Am observat in ultima vreme un interes din ce in ce mai mare acordat de bucuresteni si nu numai vinurilor pe care le beau in anumite momente si locurilor pe care le viziteaza in weekend sau in zilele libere.”
Fiecare expozant de la Revino – Descopera Vinurile din Romania va prezenta publicului un numar de maximum 7 vinuri exclusiv HoReCa si va beneficia de aceleasi conditii de prezentare. Astfel, vizitatorii vor aprecia vinurile pe care le vor degusta si discutiile pe care le vor avea cu reprezentantii cramelor pentru a le afla povestile.

Pentru promovarea turismului viticol din Romania, Alina Iancu a dezvoltat proiectele CrameRomania.ro (singura baza de date bilingva – romana si engleza - a cramelor din Romania), Revino.ro (agregator de tip Trip Advisor al cramelor si magazinelor specializate de vinuri – vinoteci si restaurante – din Romania).

Contact presa:

salut@revino.ro
0743.862.874