Compania aeriana Blue Air, intr-o miscare indrazneata si complet atipica unei companii private, a postat pe pagina de Facebook fotografia unui avion pe care scrie #RezistCoruptieiDinRomania.

Mesajul companiei detinute de patru romani, a devenit imediat viral, alaturi de frazele scrise langa postarea respectiva: “Militam pentru o justitie nepartinitoare, pentru egalitate de sanse, pentru protejarea intereselor nationale si a valorilor romanesti construite prin munca”.

Compania face referire la incercarile repetate ale guvernantilor si Parlamentului de a dezincrimina multiple fapte de coruptie, luarea si darea de mita, si scaparea din inchisoare a unor “prieteni politici” ai PSD+ALDE, precum si impotriva unor masuri economice indoielnice.

Blue Air este urmarita pe Facebook de peste 155.000 de oameni si, la 45 de minute de la postare, imaginea cu avionul pe care scrie #Rezist a atras peste media reactiilor la o "postare normala".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri