Cu ajutorul BizMedica medicii isi pot gestiona toate activitatile si pot avea acces la date oricand, de oriunde s-ar afla si de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

“BizMedica a fost gandit pornind de la necesitatile pacientului, astfel acestia beneficiaza de programare rapida pentru consultatii si investigatii clinice, se elimina erorile in prescrierea tratamentelor, se centralizeaza informatiile medicale pentru o analiza mai buna si mai rapida a starii de sanatate pentru un diagnostic corect”, a precizat Marius Ciuperca, director general Setrio.

BizMedica ofera utilizatorilor oportunitatea de a accesa istoricul medical al pacientului si formularele medicale, de a gestiona simplu si rapid relatia cu firmele colaboratoare si companiile de asigurari private. Totodata, medicii pot vizualiza in timp real programarile proprii pe telefon inainte de a ajunge la clinica. Pot fi trimise sms-uri catre pacienti pentru a le reaminti data si ora programarii.

In acelasi timp, cu ajutorul acestui software se pot monitoriza incasarile, devizele medicilor colaboratori si veniturile planificate prin rularea rapoartelor de management. Aplicatia ofera o flexibilitate pentru realizarea rapoartelor ad-hoc precum: rapoarte CNAS, raport pacienti invitati la control intr-o anumita perioada, rapoarte medicale, pentru medicamente prescrise, registre consultatii si cronici.

Sibiu: Solutii anti-spaga...
Citeste si: Sibiu: Ce solutii anti-spaga propun directorii din Sanatate?

Fondat in anul 2004, Setrio este unul dintre cei mai importanti producatori de software si integratori de solutii IT, adresandu-se companiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii. Printre aplicatiile software dezvoltate de Setrio de-a lungul timpului se numara BizPharma, GoPharma, BizMedica, BizDepozit, BizMobile. Solutiile dezvoltate de companie au peste 19.000 de utilizatori in intreaga tara si vizeaza producatori, distribuitori, medici si farmacii.