Tarom va acorda despagubiri pasagerilor zborului Amsterdam-Bucuresti, iar seful reprezentantei companiei la Amsterdam va fi demis, dupa ce peste 100 de pasageri au ramas sambata seara pe aeroportul Schipol, din cauza ca aeronava care trebuia sa ii transporte s-a defectat.

Tarom spune ca va respecta legislatia si va acorda despagubiri pasagerilor afectati pe zborul de Amsterdam. Noul director general (Wolff Werner-Wilhelm - n. r.) a cerut lista pasagerilor pentru a-i contacta personal, dar inca nu a primit-o. Azi a decis sa il revoce pe seful reprezentantei Tarom Amsterdam, potrivit Agerpres.

Totodata, la nivelul Tarom s-a instituit o celula de criza pentru zborul Amsterdam-Bucuresti. Aproape 120 de persoane care urmau sa plece sambata seara din Amsterdam spre Bucuresti cu o cursa apartinand companiei Tarom au ramas pe aeroportul din Schipol deoarece aeronava s-a defectat.

Sursa foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri