Tarom a redirectionat sau anulat pana miercuri cursele pe ruta Bucuresti-Bruxelles, in conditiile in care autoritatile belgiene nu au stabilit data la care vor redeschide aeroportul Bruxelles Zaventem. Cursele redirectionate vor ajunge la Amsterdam, dupa atentatele teroriste de saptamana trecuta, a anuntat, luni, compania aeriana.

Data redeschiderii partiale dupa atentatele sangeroase nu a fost inca stabilita de compania care operreaza aeroportul Zaventem, insa va efectua marti teste pentru a determina daca reparatiile temporare sunt satisfacatoare pentru siguranta pasagerilor, potrivit AFP, conform News.ro

Astfel, cursa Tarom RO373 Bucuresti - Bruxelles de luni este anulata, iar pasagerii au fost reprogramati pentru zborul RO371 Bucuresti - Amsterdam de marti, a anuntat Tarom.

In schimb, cursa de marti RO371/2 Bucuresti - Bruxelles si retur va fi redirectionata pe ruta Bucuresti - Amsterdam si retur, cu un orar modificat.
Miercuri, zborul RO373/4 Bucuresti - Bruxelles si retur este anulat, iar pasagerii vor fi reprogramati pe o cursa de Amsterdam.

"Pasagerii acestor zboruri vor putea, de asemenea, solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinatii operate de Tarom, fara costuri suplimentare", a precizat compania, intr-un comunicat.

Dupa producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirectionat zborurile catre Bruxelles. Pana la atentatele de marti, compania opera zilnic, in mod obisnuit, doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti-Bruxelles.

Incepand de miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam.
Tarom a precizat ca se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei (MAE) si cu reprezentantii ambasadelor Romaniei la Haga si in Belgia.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Zborurile Tarom catre Bruxelles vor fi reluate din 5 aprilie