Tarom a decis sa anuleze toate cursele aeriene pe ruta Bucuresti-Bruxelles pana duminica, inclusiv, dupa ce a primit mai multe informatii de la autoritatile belgiene. Acestea au declarat ca Aeroportul Bruxelles Zaventem va ramane inchis, dupa atentatele teroriste de marti dimineata.

Pasagerii care au cumparate bilete pe zborurile operate de compania aeriana pe ruta Bucuresti - Bruxelles vor fi acceptati, fara costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta Bucuresti - Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinatiile Paris, Londra, Frankfurt si Munchen, potrivit Tarom, conform News.ro

"Conform informarilor primite din partea autoritatilor belgiene, aeroportul Bruxelles Zaventem ramane, in continuare, inchis.
Tinand cont de acest fapt, compania Tarom informeaza ca zborurile pe ruta Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din zilele de 25 martie, 26 martie si respectiv 27 martie vor fi anulate", a precizat compania, intr-un comunicat.

In plus, compania a anuntat ca va continua sa opereze, in urmatoarele zile, pe cursele de Amsterdam cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri, mai mare decat in mod obisnuit.

Joi, Tarom a introdus o cursa suplimentara pe ruta Bucuresti - Amsterdam si retur, pentru a face fata solicitarilor din partea pasagerilor.
Dupa producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirectionat zborurile catre Bruxelles. Pana la atentatele de marti, compania opera zilnic, in mod obisnuit, doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti-Bruxelles.

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in.

Tarom a precizat ca se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei (MAE) si cu reprezentantii ambasadelor Romaniei la Haga si in Belgia.

Sursa foto: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri