Tarom a anulat si cursele de joi pe ruta Bucuresti-Bruxelles, dupa ce autoritatile belgiene au anuntat ca Aeroportul din Bruxelles ramane inchis in urma atentatelor teroriste de marti dimineata, soldate cu 31 de morti si peste 200 de raniti.

Pasagerii care au cumparate bilete pe zborurile operate de compania aeriana pe ruta Bucuresti - Bruxelles vor fi acceptati, fara costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre si dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt si Munchen. Masura s-a aplicat deja marti si miercuri, conform News.ro.


Dupa producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirectionat zborurile catre Bruxelles. Pana la atentatele de marti, compania opera zilnic, in mod obisnuit, doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti-Bruxelles.

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in. Totodata, pune la dispozitia pasagerilor din strainatate numerele de telefon ale reprezentantilor Tarom de la Bruxelles si Amsterdam, pentru situatii de urgenta.

Tarom se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei (MAE) si cu reprezentantii ambasadelor Romaniei la Haga si in Belgia.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri