"Din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza" a anuntat TAROM printr-un comunicat de presa, scrie Mediafax.

Compania aeriana a anuntat, marti dimineata, ca aeronava B737 – 700 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destintia Bruxelles, a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam.

"Aeronava B737 - 700 a companiei TAROM, cu numar de zbor RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, avand la bord un numar de 83 de pasageri a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam. Compania este in permanenta legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani", a mai precizat compania.

Doua explozii puternice s-au produs marti dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat.