Tarom a anulat zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti din 23 martie, intrucat aeroportul din Bruxelles ramane inchis in continuare.

"Reamintim ca acestia vor fi acceptati fara costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre si dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen", spun reprezentantii Tarom.

Pana la acest moment, o parte din pasagerii spre si dinspre Bruxelles au fost rerutati pe zborurile Tarom RO363/364 Bucuresti – Amsterdam si retur de astazi. Tarom a majorat capacitatea pentru cele doua zboruri de astazi, pentru destinatia Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri.

Compania a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Setari Cookie-uri