Tarom a anulat zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti din 23 martie, intrucat aeroportul din Bruxelles ramane inchis in continuare.

"Reamintim ca acestia vor fi acceptati fara costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre si dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen", spun reprezentantii Tarom.

Pana la acest moment, o parte din pasagerii spre si dinspre Bruxelles au fost rerutati pe zborurile Tarom RO363/364 Bucuresti – Amsterdam si retur de astazi. Tarom a majorat capacitatea pentru cele doua zboruri de astazi, pentru destinatia Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri.

Compania a instalat, temporar, un punct de lucru in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in.

Citeste si:
România, investigată de CE pentru sprijinul de 190 mil euro acordat...
Comisia Europeană...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri