"Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris , Frankfurt,Munchen si Londra din 22 si 23 martie", se arata in comunicatul companiei.

Tarom a informat in dimineata zilei de marti ca aeronava B737 – 700, cu destinatia Bruxelles, a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam in timpul zborului. Masura a fost luata ca urmare a exploziilor din capitala Belgiei. De asemenea, in jurul orei 12.00, Tarom a anuntat ca a fost anulat zborul RO373, cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze la ora 16.50.

De asemenea, compania a anuntat ca este permanenta legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani.

Citeste si:

“Tinanad cont de explozia care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul plecari, Compania Tarom informeaza faptul ca aeronava B737 – 700 a companiei Tarom , cu numar de zbor RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, avand la bord un numar de 81 de pasageri se afla in zbor in acest moment si a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei aeriene romanesti.

Aterizarea pe aeroportul din Amsterdam era prevazuta in jurul orei 10:30.

Sursa foto: Mediafax