De altfel, din numarul total de pasageri ai cursei, doar 29 au contactat compania Tarom, iar dintre acestia, 28 au anuntat ca vor sa se intoarca la Bucuresti, potrivit surselor citate de News.ro. Reprezentantii Tarom au declarat ca pasagerii care vor sa se intoarca in Romania vor fi imbarcati, in masura in care exista locuri libere, intr-o cursa Amsterdam-Bucuresti programata in cursul serii de marti.

Dimineata, o aeronava a companiei Tarom care efectua o cursa Bucuresti - Bruxelles, cu 81 de pasageri la bord, aflata in zbor in momentul exploziilor de la aeroportul din capitala Belgiei, a aterizat pe aeroportul din Amsterdam. Aeronava Tarom a aterizat pe aeroportul din Amsterdam la ora 10:21, ora Romaniei, spun reprezentantii companiei.

Aeronava urma sa efectueze si cursa intors Bruxelles - Bucuresti, aterizarea pe aeroportul Henri Coanda fiind programata pentru ora 14:00. Reprezentantii Tarom au declarat ca aeronava se va intoarce de la Amsterdam, tinand cont de situatia din capitala Belgiei.