Locatia din Oradea se afla in ERA Shopping Park, iar cea din Ramnicu Valcea este situata in zona de food-court, la primul etaj al centrului comercial full concept din judet, Shopping City Ramnicu Valcea. Astfel, KFC isi urmeaza planurile de extindere si ajunge la 68 de restaurante la nivel national, consolidandu-si prezenta pe piata locala.

"Inca de la lansarea primului restaurant KFC in Romania, obiectivul nostru a fost sa ajungem cat mai aproape de consumatori. Iata ca planurile noastre se bucura de succes, dovada fiind cele mai recente inaugurari: al doilea restaurant din Ramnicu Valcea si al treilea din Oradea. Suntem incantati de cererea in crestere pentru produsele noastre si ne dorim sa venim mereu in intampinarea dorintelor clientilor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Citeste si:

Odata cu aceste deschideri, sunt create 40 de noi locuri de munca pentru fiecare unitate. Printre avantajele de care beneficiaza noii angajati se numara posibilitatea de a obtine un post fara experienta in prealabil, cursuri de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu, dar si un program flexibil – adaptat necesitatilor fiecaruia, bonusuri de fidelitate si cresteri salariale corelate cu vechimea.

Sursa foto: Shutterstock