Posta Romana anunta ca si-a mai platit din datoriile catre Telekom si ca mai are un singur debit

Posta Romana a stins datoria, in valoare de 1.301.353 lei, catre Telekom Mobile. De altfel, in perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, compania a platit catre grupul de firme Telekom (Telekom Mobile si Telekom Communication), suma totala de 42.619.578 lei.

Din cuantumul de plati restante acumulate in ultimii ani catre Telekom, Posta Romana a achitat 8.169.949 lei, la finalul anului trecut. Totodata, s-a inceput plata, la zi, a contravalorii facturilor incasate pentru serviciile de cash-collection in valoare de 33.130.776 lei, in perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, conform unui comunicat de presa emis de catre Posta Romana.

Numarul restantelor stinse catre creditori, pe partea de cash-collection, a ajuns, astfel, la 15, in numai 3 luni. Compania continua sa fie un debitor credibil si responsabil fata de toti creditorii, la fel cum a demonstrat in ultimele luni.

Posta Romana precizeaza ca mai are de achitat un singur debit catre Telekom Communication.

Telekom Romania a anuntat incetarea contractelor cu Posta Romana, incepand cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe si mobile, ca urmare a nerespectarii obligatiilor contractuale de catre Posta Romana.

Citeste si:
Cum au trecut prin pandemie clienții Telekom: cifrele prezentate de...
Cum au trecut prin pandemie...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri