Dent Estet, companie membra a grupului MedLife, raporteaza pentru anul trecut o crestere organica de peste 30%, inregistrand o cifra de afaceri de 8,5 milioane de euro in 2017. Cele mai mari ponderi in evolutia cifrei de afaceri le au, in continuare, protetica si implantologia dentara.

Numarul pacientilor noi tratati in clinicile Dent Estet a inregistrat un total de peste 8.500 anul trecut, dintre care 4.000 au fost copii si adolescenti. De la deschidere pana in prezent, peste 75.000 de pacienti au vizitat clinicile, iar in acest moment, 530 de pacienti acceseaza zilnic serviciile grupului.

Veniturile grupului de clinici dentare in crestere au fost sustinute de evolutia diviziilor supraspecializate, de estetica (fatete, coroane dentare, incrustatii, proteze dentare etc.) si implantologie dentara, dar si de introducerea tratamentelor ghidate digital. In 2017 ponderea serviciilor dentare de implantologie a crescut cu 15% fata de anul precedent.

In 2018, o directie importanta in strategia de business a grupului este continuarea planului de investitii prin deschiderea a doua noi clinici in tara.

„In 2014 am facut primii pasi pentru a raspunde dorintelor pacientilor nostri de a fi prezenti si in alte orase din tara, prin deschiderea clinicii pentru copii din Timisoara. Continuam acest proces si, mai mult decat atat, anul acesta nu ne vom extinde doar cu o clinica in Sibiu, ci cu doua clinici, una destinata exclusiv copiilor, iar cealalta centrata pe tratamente dentare pentru adulti”, a precizat dr. Oana Taban, fondator si director general al grupului Dent Estet.

Citeste si:
Dent Estet: Venituri de 35 de milioane lei in primele 9 luni
Dent Estet: Venituri de 35 de...

Anul trecut, in luna mai, compania a lansat o noua clinica pentru adulti, unitate cu cea mai mare suprafata dintre toate clinicile Dent Estet. La momentul deschiderii investitia in aparatura de ultima generatie s-a ridicat la 850.000 de euro, iar in prezent se ridica la 1 milion de euro.

„Investitia permanenta in aparatura si tehnici de tratament digitalizate aduce un aport semnificativ in dezvoltarea clinicilor noastre si am ales sa investim permanent in dotarea tuturor clinicilor, nu doar a unui singur sediu”, a adaugat dr. Oana Taban.

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Citeste si:
Cum a evoluat Dent Estet dupa preluarea de catre MedLife
Cristian Taban: Cum a fost...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dent Estet, crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018