Iridex Group Plastic anunta consolidarea companiei prin fuzionarea cu Iridex Group Constructii. Compania Iridex Group Plastic va prelua in totalitate activitatea si patrimoniul Iridex Group Constructii. Toate contractele si relatiile comerciale aflate in derulare cu Iridex Group Constructii vor fi continuate de catre Iridex Group Plastic.

Compania realizeaza venituri atat din contractele din sectorul public, cat si din cele din sectorul privat. Solutiile propuse de Iridex Group Plastic vizeaza, in perioada 2018-2022, o piata estimata la circa doua miliarde de euro. Obiectivul companiei Iridex Group Plastic este de a atinge o cota de piata de circa 10% pe fiecare dintre domeniile de activitate, de la agricultura sau transporturi, la constructii si infrastructura de mediu. In urma fuziunii compania va oferi, potrivit reprezentantilor sai, un pachet complet de solutii si servicii care includ toate tehnologiile necesare pentru executia la cheie a proiectelor.

”In urma analizelor si a evolutiei celor doua companii in anul 2017, am luat in considerare consolidarea activitatii grupului prin fuziune cu divizia care desfasoara activitati complementare. In aceasta formula, implementam solutii pentru domenii precum mediu, constructii sau agricultura, urmarind introducerea celor mai noi si mai inovative tehnologii din lume pentru aceste domenii. Consolidarea activitatii companiei are in vedere atingerea obiectivelor de afaceri asumate prin strategie, atat de crestere a cotei de piata, precum si de crestere consolidata a business-ului. Obiectivul nostru este de a conduce la o evolutie anuala de 5%, cu o pondere sporita a business-ului privat in cifra de afaceri. In perioada urmatoare – 2018-2022 – ne asteptam la cresterea investitiilor in domenii precum: agricultura, mediu, managementul deseurilor, infrastructura, constructii, investitii firesti derulate pentru evolutia comunitatilor din tara noastra.”, a declarat Adriana Mircea, director de dezvoltare afaceri, Iridex Group Plastic.

Infiintat in urma cu peste 25 de ani, grupul Iridex este format din urmatoarele companii: Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate Bucuresti, Iridex Group Salubritate Costinesti. La nivelul intregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane euro, iar numarul angajatilor este de peste 700. Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase.

Sursa foto: Iridexplastic.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri