Sofiaman, brand autohton de pijamale si lenjerie, deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza, in urma unei investitii de 60.000 de euro.

Situat la primul etaj al centrului comercial acesta este cel de-al patrulea magazin monobrand din Bucuresti, dupa cele din Mega Mall, Park Lake si Fashion House Outlet. Noul magazin deschis are o suprafata de 55 mp si prezinta toate gamele de produse ale brandului: lenjerie si pijamale pentru femei, barbati, copii si bebelusi, precum si piese marca Lisca, brand sloven de lenjerie, reprezentat in exclusivitate in Romania de catre Sofiaman.

“Ne-am propus sa ne consolidam pozitia pe piata din Bucuresti, astfel ca noua deschidere face parte din planul nostru de expansiune pe termen mediu. Noi vom continua sa lucram la amplificarea prezentei noastre in cele mai mari orase ale Romaniei, precum si online, printr-o noua platforma de shopping”, spune Florin Cucu, general manager Sofiaman.

Articolele Sofiaman sunt realizate local, in fabrica din Targu Neamt, din materiale naturale, precum bumbacul si modalul, si sunt comercializate in Romania in cele 11 magazine monobrand operate de catre brand si in sistem de franciza, 5 locatii tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din intreaga tara si in shop-ul online www.magazinsofiaman.ro. In plus, Sofiaman este prezent si pe piete externe, precum Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croatia, Slovenia, Cipru sau Maroc.

Citeste si:
Vera Sposa lanseaza serviciul de inchiriere a rochiilor de mireasa
Vera Sposa lanseaza serviciul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PENNY Market incheie anul 2019 cu 256 de magazine deschise in Romania