Datorita volumelor mari, colectiilor care se rotesc masiv si preturilor mici pe care le ofera, branduri precum Zara, H&M sau C&A ajung deseori in cosul de cumparaturi al romanilor. In ultimii ani insa, romanii au inceput sa renunte la fast fashion si sa sprijine productia locala. Fie ca vorbim despre branduri romanesti cu traditie sau care s-au impus in peisajul de moda de-a lungul timpului sau despre designeri la inceput de drum, romanii au inceput sa realizeze ca productia autohtona ofera o calitate superioara, dar si colectii si articole unice sau in editie limitata.

Mai jos am facut o scurta selectie a unor branduri romanesti de top, care au devenit nume de referinta in productia si retailul de fashion si care, desi nu se compara ca pozitionare cu brandurile mass-market, fac concurenta serioasa oricarui retailer international.

Vrei sa afli mai multe despre industria de fashion? Fashion ROute, conferinta dedicata retailului de fashion si industriei textile, se reintoarce cu a treia editie pe 21 mai. Sub deviza Fashion Upgrade, Fashion ROute isi propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece si care este impactul acestora asupra pietei romanesti. Detalii, AICI.

Citeste si:
De la showroom la online: strategia afacerii de familie Alina...
De la showroom la online:...

Te-ar putea interesa si:

Setari Cookie-uri