MEDIjobs.ro, o platforma dedicata exclusiv recrutarii medicale in Romania, a obtinut anul acesta prima sa finantare si planuieste sa isi extinda operatiunile in toata tara, astfel incat cat mai multe spitale si clinici sa poata beneficia de serviciile sale. Dupa doi ani de activitate, compania MEDIjobs a fost evaluata la peste 1 milion de euro.

“Am inceput demersurile de atragere a investitiei in urma cu aproape 1 an. Nu a fost un proces simplu pentru ca ne-am dorit sa facem aceasta tranzactie fara sa retinem echipa de la responsabilitatile zilnice, respectiv, recrutarile pentru clientii MEDIjobs”, a precizat Catrinel Hagivreta, co-fondator si CEO al companiei MEDIjobs.

“In 2017 compania a depasit cu mult previziunile financiare setate la inceputuri, reusind sa angajam cu succes peste 150 de medici si asistenti medicali in Bucuresti, Constanta si Cluj. In acelasi timp, incasarile primelor 3 luni ale anului 2018 sunt de aproape 5 ori mai mari decat veniturile primelor 3 luni ale anului 2017, asadar anul acesta va fi unul extrem de bun pentru companie. Obiectivul nostru in 2018 este sa dublam cifra de afaceri a anului trecut”, a adaugat Catrinel Hagivreta.

Compania MEDIjobs a fost fondata in 2015, avand misiunea de a creste retentia specialistilor medicali in Romania si de a imbunatati calitatea serviciilor de sanatate, prin eficientizarea proceselor de recrutare si imbunatatirea experientei recrutarii, atat pentru candidati, cat si pentru companiile de pe piata medicala.

Prin intermediul platformei MEDIjobs, persoanele care isi doresc un loc de munca in domeniul medical primesc doar ofertele aliniate cu experienta si expertiza lor, scurtand astfel parcursul clasic al gasirii unui loc de munca si evitand aplicarea la anunturi de joburi nepotrivite. Toate serviciile oferite de MEDIjobs pentru candidatii medicali – medici, asistenti medicali, infirmieri etc. - sunt gratuite.

“Pentru 2018, ne-am propus sa investim si mai mult in platforma si in eficientizarea modului in care se desfasoara procesele de recrutare in domeniul sanatatii, prin integrarea unui soft de inteligenta artificiala in algoritmul de recomandare a ofertelor de cariera catre candidati si prin dublarea numarului de angajati specializati in recrutarea medicala. De asemenea, dorim sa ne extindem serviciile de recrutare si pentru diviziile administrative ale companiilor din domeniul pharma, datorita numarului mare de cereri primite in acest sens si a numarului semnificativ de profesionisti pe aceasta nisa, care fac deja parte din comunitatea MEDIjobs”, a spus George Hagivreta, co-fondator si COO al MEDIjobs.

Fondatorii companiei, fratii Catrinel si George Hagivreta, au lucrat in domeniul medical inca din anul 2008. De-a lungul timpul s-au confruntat direct cu provocarile recrutarii pe piata medicala astfel incat, pornind de la propriile nevoi, au conturat proiectul MEDIjobs.

“Recrutarea in domeniul medical este un proces dificil; recrutorii medicali trebuie sa identifice adesea intr-un timp foarte scurt candidatii de care au nevoie si sa se asigure ca sunt potriviti pentru un post, luand in calcul pregatirea lor profesionala, personalitatea si aspiratiile de cariera”, adauga George Hagivreta.

Pana in prezent, in platforma www.medijobs.ro s-au inscris aproape 17.000 de specialisti si peste 730 de companii din domeniul medical.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri