KFC a deschis primul restaurant de tip Drive-Thru din Bistrita, dupa o investitie de 800.000 de euro.

Noul restaurant KFC din Bistrita ofera 50 de noi locuri de munca pentru lucrator bucatarie si casier. Candidatii nu au nevoie de experienta anterioara de lucru. Acestia vor fi instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer. Apoi vor avea posibilitatea obtinerii unei calificari si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu.

"Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea restaurantului cu numarul 72 din portofoliul KFC, situat in Bistrita. Alaturi de intreaga echipa continuam strategia de dezvoltare a retelei de restaurante pe plan national, totul pentru a fi cat mai aproape de consumatorii nostri fideli", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Odata cu deschiderea noii locatii, KFC continua strategia de a fi prezenti in cat mai multe orase din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri