Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a redeschis unitatea din Mega Mall Bucuresti, cu o investitie de aproximativ 110.000 euro. In primele trei zile de la inaugurare, s-au inregistrat vanzari in valoare de circa 10.200 euro. Reprezentantii Spartan au ca tinta o crestere a vanzarilor cu circa 40% in al doilea semestru din 2018, fata de aceeasi perioada din 2017.

Proiectele francizatului Spartan, care a preluat restaurantul din Mega Mall, includ deschiderea unei noi unitati in Bucuresti in cursul acestui an, in hypermaketul Carrefour Orhideea, precum si inaugurarea primei unitati stradale din Capitala.

"In afara de toate marile centre comerciale, ne dorim sa ne extindem si la nivel de unitati stradale in Bucuresti. Din punct de vedere al rentabilitatii, intr-un oras care prezinta caracteristicile Bucurestiului, putem deschide maximum 20 – 25 de restaurante, dar mai avem pana acolo. Avem in plan inaugurarea primului restaurant stradal in circa un an, iar acum ne concentram foarte mult pe alegerea celei mai bune zone", a declarat Stefan Mandachi, CEO al Strong MND S.R.L., compania detinatoare a francizei Spartan.

Cifra de afaceri in crestere in S1 din 2018

Spartan a inregistrat la nivelul intregului grup, restaurante proprii si restaurante francizate, o crestere a cifrei de afaceri cu peste 24%, fata de S1 2017. Cifra de afaceri raportata la nivelul anului trecut este de 20 milioane de euro, mai mare cu 52% fata de 2016, cand s-a situat la 14 milioane de euro. In 2018 sunt planificate, la nivel national, deschideri in toate orasele in care nu exista inca nicio unitate marca Spartan: Sibiu, Oradea, Bistrita, Satu Mare, Roman.

Razvan Nanus, omul de afaceri care a preluat franciza Spartan din Mega Mall, are 33 de ani si o experienta de sapte ani pe piata restaurantelor de tip fast-food. Inainte de a prelua franciza pentru unitatea Spartan din Cora Pantelimon, in august 2016, a fost Director de Dezvoltare in cadrul S.C. Strong MND Corporation. In prezent, este si partener pe partea de dezvoltare pentru platforma de francize francizelacheie.ro.

Lantul de restaurante Hercule...
Citeste si: Lantul de restaurante Hercule se extinde la nivel national

Cifra de afaceri inregistrata la nivelul intregului grup (restaurante proprii si restaurante francizate) in 2017 este de 20 milioane de euro. In cele 15 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate 240 de persoane, iar in total, in toate cele 39 de unitati lucreaza peste 600 de oameni.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Primele doua restaurante Yasou Express, inaugurate in Bucuresti