Smartree Romania, lider pe piata de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numeste pe Anamaria Borza in functia de director operational, incepand cu 1 iulie 2018. Anamaria a detinut timp de 6 ani functia de Chief Technology Officer in cadrul Smartree, pozitie care va fi preluata de Eduard Pinzariu.

Anamaria Borza are o experienta solida in zona serviciilor de payroll, acumulata in cei peste 13 ani de activitate in domeniu. S-a alaturat echipei Smartree in 2009 si a ocupat succesiv pozitiile de Consultant Implementare, Manager Implementare si CTO – Chief Technology Officer.

In calitate de CTO Smartree, a coordonat timp de 6 ani o echipa de aproape 30 de specialisti in implementare, suport si dezvoltare de aplicatii software, alaturi de care a derulat cu succes numeroase proiecte ce au venit in sprijinul clientilor Smartree prin automatizarea si eficientizarea fluxurilor de HR. Anamaria Borza a preluat pozitia de Director Operational de la Raluca Dinica, care va parasi compania dupa mai bine de 10 ani in cadrul Smartree, acceptand o noua provocare in cariera.

De asemenea, Smartree anunta ca pozitia de CTO ramasa vacanta va fi preluata de Eduard Pinzariu, care anterior ocupa functia de Program Director Smartree.

Citeste si:
Schimbari la conducerea Smartree Romania. Cine este noul CEO?
Adrian Stanciu se retrage de...

In noua pozitie, Eduard va fi responsabil cu executia strategiei din zona de tehnologie, mai exact aceea de a asigura ca suita de aplicatii HCM dezvoltate intern de Smartree va continua sa ramana principala optiune a companiilor multinationale si romanesti in procesul lor de automatizare si digitalizare a fluxurilor de resurse umane. Eduard are o experienta vasta in zona de management strategic pentru produse si servicii software, dar si in managementul echipelor. El a fost implicat in toate etapele importante ale dezvoltarii Smartree, cu precadere in evolutia componentei software a companiei, fiind unul dintre primii angajati Smartree.

Citeste si: Smartree, venituri de peste 14 milioane de euro in 2017, in crestere cu 20%

Citeste si:
A fost lansat un marketplace de HR gratuit, dedicat serviciilor din...
A fost lansat un marketplace...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Ce magazine sunt deschise și ce program au în centrul comercial Colosseum
Setari Cookie-uri