Ryanair a anuntat prima ruta din Cluj, cu un serviciu catre Londra Southend care va fi operat cu o frecventa de trei zboruri saptamanale incepand din aprilie 2019.

Prezenta Ryanair in Cluj reprezenta o buna oportunitate pentru toti pasagerii din Transilvania si un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului, a transmis presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj, Viorel Federiga.

"Salutam decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o noua companie aeriana pe Aeroportul International Cluj, incepand cu sezonul de vara 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani si spera intr-o colaborare constructiva benefica dezvoltarii aeroportului, dar si a intregii regiuni. Pasagerii nostri vor aprecia cu siguranta noua ruta Ryanair spre Londra Southend precum si ofertele de calatorie ale companiei pentru aceasta ruta", a spus David Ciceo, director general al Aeroportului din Cluj.

Pentru a sarbatori, Ryanair scoate la vanzare locuri in promotie de la 24,99 de euro pentru calatorii in aprilie si care sunt disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, vineri, 15 iunie.

Citeste si:
O instanta a decis ca taxa pentru bagajele de cabina este ,,excesiva"
Ryanair, sanctionata din...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Zboruri la pret redus pana la miezul noptii, de Black Friday