Vassilis Stavrou, in prezent Director General al Mega Image, va fi numit Brand President al Alfa Beta, incepand cu 1 octombrie 2018, succedandu-l pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate. Mircea Moga, in prezent SVP Comercial si Logistica in cadrul Mega Image, va fi numit Brand President al Mega Image, incepand cu 1 octombrie 2018, succedandu-l pe Vassilis Stavrou.

Alfa Beta si Mega Image anunta astazi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, in timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc incepand cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou il succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate. Vassilis Stavrou este in prezent Brand President al Mega Image in Romania.

“Suntem foarte incantati ca Vassilis se intoarce in Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaste bine. Vassilis si-a inceput cariera in Alfa Beta in 1994 si a ajuns sa cunoasca organizatia trecand prin diferite roluri precum Logistica, Asigurarea Calitatii si Resurse Umane. Avem toata increderea ca el este liderul potrivit sa asigure pentru Alfa Beta pastrarea pozitiei numarul unu pe care o detine in prezent pe piata din Grecia”, Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, companie belgiana care detine atat Mega Image, cat si Alfa Beta, o retea de 396 de supermarketuri si magazinde de proximitate din Grecia, fondata in 1939.

Mircea Moga, in prezent Vicepresedinte Comercial si Logistica in cadrul Mega Image, ii va succeda lui Vassilis Stavrou ca Brand President al Mega Image.

“Cunostintele profesionale, precum si experienta vasta a lui Mircea in cadrul companiei il fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare catre client a Mega Image precum si traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la cresterea acesteia de la patru magazine, cand si-a inceput cariera in Mega Image, la mai mult de 620 de magazine in prezent”, spune Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 623 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Cele mai recente deschideri de magazine Mega Image au avut loc la Timisoara, parte a strategiei de extindere a Mega Image. Este vorba despre primele patru magazine ale retelei de supermarketuri din orasul de pe Bega – un supermarket si trei magazine Shop&Go. In fiecare an, retailerul isi propune sa deschida un numar mai mare de magazine fata de anul precedent. Bugetul anual al Mega Image pentru extinderea si modernizarea retelei este in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, potrivit unui interviu pe care Vassilis Stavrou (foto jos) l-a acordat wall-street.ro in martie 2018.

Mega Image, magazine, supermarket, Mircea Moga, Vassilis Stavrou,

Anul trecut, retailerul a deschis 69 de magazine. Reteaua de supermarketuri Mega Image este prezenta si in alte orase din afara Bucurestiului, printre care se numara Constanta, Brasov, Giurgiu si zona Valea Prahovei. O piata importanta din afara Capitalei, in care Mega Image va continua sa se extinda, este Cluj-Napoca, oras in care retailerul a deschis primul magazin in aprilie 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri