Printr-o noua companie, Premier Assets SRL, Hili Properties va dezvolta proprietati pentru McDonald's si intentioneaza sa construiasca in Romania cate doua restaurante noi pe an, in urmatorii trei ani. Pentru aceste proiecte a fost alocata o investitie totala de 10 milioane de euro. Hili Properties se va angaja, de asemenea, sa dezvolte proprietatea care va gazdui cel mai nou restaurant McDonald’s de 1,5 milioane de euro, din Letonia.

Parte a companiei malteze Hili Ventures, Hili Properties detine si administreaza proprietati comerciale inchiriate in Letonia, Lituania, Estonia, Malta si Romania. Portofoliul companiei, in valoare de 100 de milioane de euro, include patru cladiri de birouri, noua centre comerciale si noua proprietati care gazduiesc restaurantele McDonald's ce apartin grupului Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare a McDonald's in Romania, Malta, Grecia si tarile baltice.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont