Revera Medical City va avea in componenta sa o unitate premium pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital dedicat sferei oncologice si de recuperare. Spitalul de Oncologie Monza va ocupa prima dintre cele trei cladiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City. Spitalul va pune la dispozitia pacientilor un centru medical dedicat oncologiei si reabilitarii oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistica medicala, un centru de cardiologie interventionala, o clinica multidisciplinara si un laborator medical.

Revera Medical City va fi un complex medical integrat, cu o suprafata de 35.000 mp, situat in Bucuresti. Proiectul medical este conceput special pentru persoanele varstnice, dar care va adresa, prin Spitalul de Oncologie Monza, problematica oncologica pentru orice categorie de varsta, deservind zona Bucurestiului si a judetelor limitrofe.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont