Gral Medical a inregistrat in primul semestru din anul 2018 o crestere a veniturilor de 24% fata de perioada similara a anului precedent, respectiv 71,1 milioane lei. Compania isi mentine trendul crescator si are in plan sa inaugureze centre noi oncologice ce vor functiona complet incepand cu anul 2019.

Toate categoriile de servicii au inregistrat cresteri cu doua cifre, iar laboratoarele Gral si Spitalul OncoFort au inregistrat cresteri de 27% si respectiv 30% fata de anul anterior. Reteaua de Laboratoare Gral s-a marit cu 3 laboratoare si 3 centre de recoltare inaugurate in capitala si in Bacau.

Laboratorul Gral Medical Bacau este functional deja si incepand cu luna septembrie in cadrul centrului se va deschide si un cabinet pe endocrinologie. Pana in prezent peste 500 de pacienti au apelat la serviciile de analize medicale efectuate in laboratorul Gral din Bacau. Chitan Robert , director promovare - dezvoltare Gral Medical, sustine ca furnizorul de servicii medicale are in plan sa ajunga la un numar de peste 20 de laboratoare.

Pentru anul 2018 compania Gral Medical si-a bugetat investitii de 6 milioane euro, investitii ce vizeaza deschiderea unui centru oncologic in judetul Arges, OncoFort Pitesti, ce va oferi servicii de diagnostic si tratament oncologic (radioterapie, chimioterapie, analize medicale de laborator, imagistica medicala) si in Bucuresti un centru de excelenta in tratarea cancerului de tiroida.

Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului de Tiroida din Bucuresti este un proiect de mari dimensiuni, va fi dotat cu 10 paturi ce va permite tratarea a 1.000 de pacienti anual.

Compania estimeaza pentru anul 2018 venituri de 140 milioane lei, in crestere cu peste 20% fata de anul anterior, cresteri ce vor fi sustinute de reteaua de laboratoare Gral, sectiile de oncologie si segmentul corporate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri