Hidroelectrica semneaza un contract cu Patriarhia Romana pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Hidroelectrica a incheiat marti un contract de furnizare energie electrica cu Patriarhia Romana - Administratia Patriarhala, ce urmeaza sa se deruleze pe o perioada de un an, incepand cu data de 1 septembrie 2018, incluzand mai multe locuri de consum, printre care si Catedrala Mantuirii Neamului, informeaza compania printr-un comunicat de presa, transmis AGERPRES.

"Prin incheierea acestei colaborari, Hidroelectrica si-a manifestat inca o data interesul fata de sustinerea cultului romanesc, bucurandu-se de faptul ca institutia ce detine cea mai mare incredere in randul romanilor - Biserica a ales sa lucreze impreuna cu o companie romaneasca, promovand astfel, impreuna, valorile ce ne leaga: incredere, seriozitate si spiritul national. Aceasta colaborare vorbeste intr-o perioada simbol - anul centenar, despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate in toate formele acesteia: credinta, cultura si, de ce nu, afaceri", a declarat presedintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Hidroelectrica are in perspectiva incheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucurestilor, dorind sa se impuna ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Romane, se precizeaza in comunicat.

In luna iunie a acestui an, compania a incheiat alte doua contracte de furnizare a energiei electrice cu RATB si Metrorex.

Hidroelectrica este, conform rezultatelor exercitiului financiar din 2017, cea mai valoroasa dintre companiile romanesti si, de asemenea, principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.

Citeste si:
FP crede că activele CEZ sunt o afacere proastă pentru Hidroelectrica
Fondul Proprietatea crede că...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Anul trecut, Hidroelectrica a inregistrat un profit brut de 1,603 de miliarde de lei, raportat la o cifra de afaceri de 3,254 miliarde lei si o EBITDA de 69%. De asemenea, in primul semestru al anului 2018, societatea a avut un profit brut de 1,161 miliarde lei, la o cifra de afaceri de 1,992 de miliarde de lei, EBITDA pentru primul semestru al anului in curs fiind de 73%.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri