Blue Air a anuntat retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Gheorghe Racaru a decis, la varsta de 70 de ani, si dupa 48 de ani dedicati aviatiei, sa se retraga din functia executiva. A fost director general al Blue Air inca din prima zi a companiei (13 decembrie 2004), si si-a mentinut functia pana astazi, cu o scurta pauza in perioada 2009-2013. Astazi, Gheorghe Racaru a predat conducerea Blue Air catre succesorul sau, Marius Puiu.

"Sa fiu in fruntea Blue Air a fost pasiunea si o parte a identitatii mele timp de foarte multi ani. A fost un privilegiu sa conduc aceasta echipa talentata si sunt mandru ca am avut oportunitatea sa lucrez cu oamenii talentati pe care Blue Air ii are. Decizia de astazi vine dupa cateva luni de reflectie. Atat eu, cat si Marius, impartasim aceeasi viziune in ceea ce priveste viitorul companiei si am incredere ca Blue Air va continua sa prospere si de aici inainte", a mai precizat Gheorghe Racaru.

Marius Puiu, de astazi noul director general al Blue Air, a precizat ca este o onoare pentru el preluarea acestei functii. "In ultimii ani, am avut ocazia sa lucrez alaturi de Gheorghe Racaru si sunt pregatit sa dau tot ce este mai bun pentru a-i calca pe urme si pentru a conduce compania spre noi orizonturi”, a declarat noul CEO al Blue Air.

Marius Puiu lucreaza in aviatie din 1986, cand a fost angajat la Tarom ca inginer de zbor. Incepand cu anul 1993 s-a dedicat mediului privat, s-a specializat in managementul afacerilor si a condus mai multe companii. In urma cu zece ani, Marius Puiu s-a alaturat echipei Blue Air ca pilot de Boeing 737, iar din 2013 a devenit unul dintre cei patru actionari ai companiei. In ultimii cinci ani, Marius Puiu a fost pilot comandant, a devenit instructor de zbor, iar din primavara acestui an a fost numit Chief Operations Officer, in subordinea caruia s-au aflat diviziile Flight Operations, Ground Operations si Control Center Operations.

Citeste si: Blue Air si-a schimbat numele si forma de organizare juridica

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri