“In septembrie 2016, am deschis la Bucuresti primul magazin Gerovital din tara, iar rezultatele foarte bune obtinute in urma inaugurarii ne-au determinat sa investim constant in extinderea acestei retele, transformand-o intr-o directie strategica prioritara pentru dezvoltarea business-ului Farmec. De la inceputul acestui an, am inaugurat alte 3 magazine Gerovital in Oradea, Cluj-Napoca si Constanta si am trecut deja la extinderea retelei in capitala. Planificam si lucram deja la alte inaugurari, vizand doar centrele care corespund standardelor si conceptului de magazin Gerovital - Doctor in frumusete", a precizat Mircea Turdean, director general Farmec.

Pe langa deschiderea a 3 magazine noi in 2018 la Oradea, Cluj-Napoca si Constanta, producatorul clujean a extins si spatiul Gerovital din Veranda Mall Bucuresti. Magazinul a fost relocat la parterul centrului comercial, langa intrarea principala, si are o suprafata mai mare, de peste 50 m2.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont