Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta ca reteaua celor 16 magazine de brand Gerovital a inregistrat o cifra de afaceri de peste 13 milioane de lei (2,8 milioane euro), in doar 2 ani de la infiintare. De la inceputul anului 2018, au avut loc 3 inaugurari nationale, reteaua de magazine Gerovital ajungand astfel la 16 unitati, de la deschiderea primului magazin din Romania in septembrie 2016.

“In septembrie 2016, am deschis la Bucuresti primul magazin Gerovital din tara, iar rezultatele foarte bune obtinute in urma inaugurarii ne-au determinat sa investim constant in extinderea acestei retele, transformand-o intr-o directie strategica prioritara pentru dezvoltarea business-ului Farmec. De la inceputul acestui an, am inaugurat alte 3 magazine Gerovital in Oradea, Cluj-Napoca si Constanta si am trecut deja la extinderea retelei in capitala. Planificam si lucram deja la alte inaugurari, vizand doar centrele care corespund standardelor si conceptului de magazin Gerovital - Doctor in frumusete", a precizat Mircea Turdean, director general Farmec.

Pe langa deschiderea a 3 magazine noi in 2018 la Oradea, Cluj-Napoca si Constanta, producatorul clujean a extins si spatiul Gerovital din Veranda Mall Bucuresti. Magazinul a fost relocat la parterul centrului comercial, langa intrarea principala, si are o suprafata mai mare, de peste 50 m2.

Cat cheltuie, in medie, un client in magazinul Gerovital

Valoarea medie a cosului de cumparaturi este de peste 70 de lei, in crestere cu 40% fata de primul an de la infiintarea retelei magazinelor de brand Gerovital. Traficul de clienti se mentine, de asemenea, pe un trend pozitiv. In ultimul an, de exemplu, numarul lunar de vizitatori a fost de 12.000 persoane.

Magazinele Gerovital au o acoperire nationala, fiind prezente in 12 orase din tara. In Bucuresti, exista in prezent 3 magazine Gerovital, in incinta Park Lake, Veranda Mall si Afi Palace Cotroceni. In Cluj-Napoca, se regasesc 2 magazine Gerovital – in cadrul Platinia Shopping Center si Iulius Mall. Alte centre Gerovital sunt localizate in incinta Centrului Comercial VIVO si City Park Mall din Constanta, in cadrul Shopping City din Galati, in Electroputere Parc din Craiova, in Iulius Mall Iasi, in Lotus Center Oradea, in centrul comercial Shopping City Piatra Neamt si Shopping City Ramnicu Valcea, in Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Timisoara, cat si in centrul comercial Afi Ploiesti.

Farmec S.A. Cluj-Napoca, cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc, ramane un brand emblema pentru Romania. In august 2018, reteaua celor 24 magazine de brand (Farmec si Gerovital) detinute de Farmec se intinde in 16 orase si cuprinde 8 magazine Farmec.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri