Edenred Romania continua demersul digitalizarii in piata beneficiilor extra-salariale, lansand platforma de tip e-commerce pentru IMM-uri. In urmatoarele luni Edenred va lansa prima solutie din Romania pentru plati mobile cu tichete.

Prin platforma econtract.edenred.ro, procesul de comanda a tichetelor de masa se muta integral online, iar IMM-urile care au pana in 10 salariati si nu au mai oferit in trecut beneficii extrasalariale de la Edenred pot comanda tichete de masa si tichete cadou, inclusiv pe suport electronic.

In Romania, 90% dintre companiile mari, cu peste 200 de angajati, acorda salariatilor carduri sau tichete de masa si cadou, acestea fiind cele mai des utilizate beneficii extra-salariale. In total, peste 2.5 milioane de salariati romani beneficiaza de tichete de masa. In cazul IMM-urilor insa, procentul scade semnificativ: conform cercetarilor de piata realizate de Edenred Romania, mai putin de o treime (27%) dintre companiile cu 2-10 angajati si doar jumatate (52%) dintre companiile cu 11-40 de angajati ofera aceste beneficii salariatilor lor.

"Lansand platforma online econtract.edenred.ro, ne adresam antreprenorilor si IMM-urilor care au un apetit ridicat pentru solutii digitale si tehnologii ce ii ajuta sa castige timp si sa elimine procesele birocratice. Adesea, perceptia antreprenorilor din intreprinderile mici este ca tichetele de masa sunt potrivite in special companiilor mari, cu multi angajati, avand proceduri contractuale si de achizitii complexe. In realitate, lucrurile sunt mult mai simple si am decis ca noua platforma de ecommerce sa reflecte specific acest lucru: flexibilitate, rapiditate, fara birocratie si fara timp pierdut", a declarat Dana Sintejudean, Director General Edenred Romania si Moldova.

In urmatoarele luni, beneficiarii tichetelor Edenred Romania vor avea la dispozitie si o aplicatie mobila care sa le asigure posibilitatea de a plati prin smartphone.

Grupul Edenred a lansat primul program de plati mobile in Franta, in iulie 2016, urmat de Spania in decembrie 2016, cu aplicatia Apple Pay pentru utilizatorii de carduri Ticket Restaurant, si va implementa in curand sistemul de plati mobile in Italia pentru titularii de carduri ExpendiaSmart. In Suedia, Edenred a introdus Samsung Pay in martie 2017 si va extinde in scurt timp solutia si in Brazilia. Edenred dezvolta, de asemenea, solutii proprii in Finlanda, Italia, Slovacia si Taiwan.

Edenred deserveste in Romania peste 35.000 de companii-client si peste un milion de utilizatori pentru tichete si carduri de masa Ticket Restaurant, tichete si carduri cadou, tichete de cresa, vouchere de vacanta, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri