Edenred lanseaza in Republica Moldova tichetele de masa pe suport electronic si prima solutie de plati mobile cu tichetele de masa pe piata locala.

Utilizatorii tichetelor de masa Edenred din Republica Moldova au de acum la dispozitie tichete de masa pe suport electronic, prin aplicatia mobila MyEdenred si cardul Edenred asociat acesteia. Aplicatia Edenred va permite beneficiarilor de tichete de masa pe suport electronic sa efectueze plati cu cardul Edenred sau direct de pe telefonul mobil si sa utilizeze tichetele de masa electronice in toate unitatile comerciale partenere, indiferent de anvergura acestora.

"Tichetele de masa electronice si platile mobile sunt un mare pas inainte in programele moderne de beneficii extra-salariale din Republica Moldova. Solutia digitala de la Edenred permite angajatilor sa efectueze plati rapide cu smartphone-ul sau cu cardul, simplifica procedurile administrative si aduc flexibilitate sporita. Clientii nostri si angajatii lor ne-au aratat ca sunt receptivi la solutii moderne, adaptate ritmului lor de munca si de viata, astfel ca platile mobile sunt o noua etapa in evolutia portofoliului nostru de solutii digitale”, a declarat Dana Sintejudean, Director General al Edenred Romania si Moldova.

Tichetele de masa au multiple avantaje fiscale in Republica Moldova, cum ar fi deductibilitate de la impozitul pe venit, scutirea contributiilor pentru asigurari sociale, asigurari de asistenta sociala si impozit pe venit salarial. Tichetele de masa Edenred au cea mai mare retea de utilizare, la peste 420 de comercianti parteneri, inclusiv restaurante, cantine, pizzerii, cafenele, magazine sau supermarketuri.

Edenred emite tichete de masa in Republica Moldova de la inceputul anului 2018, dupa ce in luna octombrie 2017 a fost promulgata Legea nr. 166 din 21.09.2017, care permite companiilor sa acorde angajatilor tichete de masa.

Cu o populatie de 3,55 milioane de locuitori, in Republica Moldova activeaza peste 1 280 000 salariati. Peste 150 de companii din Republica Moldova ofera lunar angajatilor lor acest beneficiu extra-salarial, astfel ca 12.000 de angajati moldoveni folosesc tichetele de masa emise de Edenred pentru a achita masa de pranz sau cumparaturi alimentare in cele peste 420 de unitati comerciale partenere.

Cu un volum emis de peste 26 de miliarde de euro anual la nivel mondial, din care 78% prin solutii digitale, grupul Edenred este cel mai mare emitent de tichete si carduri preplatite pentru companii, la international.

Sursa foto: Edenred

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri