KFC Romania a deschis primul restaurant din Roman, judetul Neamt. Investitia se ridica la circa 400.000 de euro.

Sphera a anuntat deschiderea primului restaurant KFC din Roman, in urma unei investitii de aproximativ 400.000 de euro. Noua locatie dispune de doua chioscuri digitale pentru plasarea de comenzi rapide cu metode de plata multiple: card sau cash.

Restaurantul din Roman este cea de-a doua deschidere KFC din judetul Neamt si cel de-al 73-lea restaurant din portofoliul extins al brandului la nivel national si international.

Odata cu deschiderea noului restaurant, au fost create 35 de noi locuri de munca, precum: lucrator bucatarie, casier, bucatar, asistent manager. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experienta anterioara de lucru. Candidatii vor fi instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer dedicat.

"Continuam strategia de dezvoltare propusa pentru anul in curs si ne bucuram sa anuntam deschiderea celui de-al 73-lea restaurant KFC din tara. Orasul Roman reprezinta un punct important pe harta KFC la nivel de accesibilitate a brandului datorita pozitionarii strategice, in zona garii, un punct de tranzit important in oras. Ne propunem sa continuam planurile de extindere la nivel national", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Citeste si:
Efectele pandemiei: Vânzările KFC, Pizza Hut și Taco Bell au scăzut...
Vânzările KFC, Pizza Hut și...

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pe români nu îi sperie coronavirusul. Majoritatea vor umple restaurantele
Setari Cookie-uri