Reteaua se va mari cu doua noi unitati in 2018 si cu alte noua pe parcursul lui 2019. Restaurantele vor fi deschise atat in Bucuresti, cat si in cateva dintre cele mai mari orase din tara, iar suma necesara pentru deschiderea unei unitati se ridica la minimum 37.500 euro. In prezent, reteaua are trei unitati, in Buzau, Resita si Vaslui.

Extinderea va avea loc in doua etape, in prima dintre ele fiind vizate Iasi, Suceava si Bacau, iar in cea de a doua, Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta. Oradea, Sibiu si Timisoara. In toate aceste unsprezece orase, reprezentantii Hercule au ca prim obiectiv gasirea partenerilor pentru incheierea unor contracte in sistem de franciza.

“Am luat decizia extinderii retelei, intrucat am primit cereri pentru a deschide unitati, din toate marile orase ale tarii. Ma bucur extrem de mult sa vad ca preparatele din meniul Hercule sunt atat de bine primite si sunt convins ca acest concept va avea succes in toate noile restaurante pe care le vom inaugura. Pe plan local nu sunt foarte multe restaurante de tip taverna greceasca, iar romanii au o afinitate deosebita pentru aceasta tara, pentru gastronomia si atmosfera ei. Extinderea se va face atat prin restaurante proprii, cat si francizate, iar in momentul de fata suntem in discutii pentru a gasi noi parteneri in toate orasele pe care le vizam pentru deschideri”, a declarat Leonard Ilas, Director General al Hercule.

Hercule are o vechime de trei ani pe piata si functioneaza in sistem de franciza, investitia intr-o unitate pornind de la 37.500 euro. Taxa de franciza se ridica la 7.500 euro, iar redeventa este zero.

Restaurantul Spartan din Mega...
Citeste si: Restaurant Spartan, redeschis in Bucuresti

Lantul Hercule a inregistrat, la finalul anului 2017, o cifra de afaceri de 1,35 milioane de euro, iar pentru 2018 se estimeaza atingerea pragului de 2 milioane euro.