Auchan a inaugurat primul magazin de proximitate MyAuchan din Craiova. Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 250 de metri patrati, este situat in apropierea Universitatii de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C. Orarul de functionare al magazinului este de la 7.30 la 22.00, de luni pana duminica.

"Prin noul magazin MyAuchan ne dorim sa fim mai aproape de locuitorii Craiovei si sa le oferim o noua experienta de cumparaturi propunand o gama de 3.000 de produse alimentare si nealimentare, precum si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee Corner. Universul gastronomic pe care clientii il vor descoperi in noua locatie din Craiova reuneste produse preparate pe loc, legume si fructe proaspete, produse bio si, special creata pentru craioveni, o gama de preparate Take away. Ne bucuram sa deschidem la Craiova primul magazin de proximitate MyAuchan. Ne dorim sa fim astfel mai aproape de craioveni in zonele lor de proximitate si sa le oferim o solutie de cumparaturi adaptata si menita sa reduca timpul dedicat cumparaturilor", a declarat Cristian Anghel, Director Regional Auchan Retail Romania.

Prin deschiderea magazinului My Auchan din Craiova, Auchan Romania ajunge la un numar de 19 magazine My Auchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul partenariatului Auchan Romania si OMV Petrom si 4 magazine My Auchan independente - 3 in Bucuresti si incepand din 15 noiembrie, 1 in Craiova.

Magazinele MyAuchan completeaza reteaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum si a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii si LillaPois. Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiente deosebite la cumparaturi prin acoperirea unei mari varietati de nevoi si prin adaptarea permanenta la cerintele consumatorilor.

Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafata neta de vanzare, peste 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent.

Citeste si:
Auchan a deschis cel mai mare supermarket din Romania
FOTO Auchan Romania a deschis...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Uleiul alimentar folosit poate fi reciclat in toate magazinele Auchan