Auchan isi extinde reteaua de magazine de proximitate prin inaugurarea primului MyAuchan din Cluj

Auchan a inaugurat primul magazin de proximitate MyAuchan din Cluj. Magazinul MyAuchan Vivid se intinde pe cu o suprafata de vanzare de 450 de metri patrati, iar orarul de functionare este de la 7.30 la 22.00, de luni pana duminica.

Noul magazin are o gama de 4000 de produse alimentare si nealimentare, precum si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee corner.

Clientii il vor descoperi in noua locatie din Cluj reuneste produse preparate pe loc, salate, legume si fructe proaspete, produse bio, produse de bacanie, bauturi, lactate, mezeluri, carne proaspata, produse de cofetarie si panificatie proaspat coapte,

’’Auchan este de mai bine de 11 ani alaturi de clujeni prin cele doua hipermarketuri din oras, iar astazi avem bucuria de a inaugura si primul nostru magazin de proximitate MyAuchan din Cluj. Magazinul MyAuchan Vivido vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din proximitatea locuintei, a locului de munca sau in drum spre casa’’, declara Ioana Tosa, Director Regional Auchan Romania.

Prin deschiderea magazinului MyAuchan din Cluj, Auchan Romania ajunge la un numar de 20 de magazine MyAuchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul partenariatului Auchan Romania si OMV Petrom si 5 magazine MyAuchan independente - 3 in Bucuresti, 1 in Craiova si incepand din 28 februarie, 1 in Cluj,

Citeste si:
Auchan lansează un proiect menit să combată risipa alimentară
Auchan lansează Zero Risipă,...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Magazinele MyAuchan completeaza reteaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum si a celorlalte concepte comerciale specializate precum: INEXTENSO, drogherii si LillaPois.

Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan.

Reteaua locala Auchan acopera o suprafata neta de peste 280.000 mp, are peste 10.000 de angajati si a realizat o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Citeste si:
Cum arată robotul de 2 metri care aranjează produsele pe rafturi
Cum arată robotul de 2 metri...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri