Auchan isi extinde reteaua de magazine de proximitate

Auchan isi extinde reteaua de magazine de proximitate prin inaugurarea magazinului My Auchan Luica in sectorul 4 din Capitala. Magazinul are o suprafata de vanzare de 560 mp, iar orarul de functionare este de la 8.00 la 22.00, de luni pana duminica.


Noul magazin are o gama de 5000 de produse alimentare si nealimentare, dar si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee corner.

Clientii vor gasi aici si produse preparate pe loc, sandwich-uri si preparate ready to eat, salate, legume si fructe proaspete, produse bio, produse de bacanie, bauturi, lactate, mezeluri, carne proaspata, grill, produse de cofetarie, patiserie si panificatie proaspat coapta.

Prin deschiderea magazinului MyAuchan Luica, Auchan Romania ajunge la un numar de 21 de magazine MyAuchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul parteneriatului Auchan Romania si OMV Petrom si 6 magazine MyAuchan independente - 4 in Bucuresti, 1 in Craiova si 1 in Cluj.

Magazinele MyAuchan completeaza reteaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum si a celorlalte concepte comerciale specializate: INEXTENSO, drogherii si LillaPois.

Reteaua locala Auchan acopera o suprafata neta de peste 280.000 mp, are peste 10.000 de angajati si a realizat o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Citeste si:
DKV își extinde rețeaua din Ungaria
DKV își extinde rețeaua din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri