OMV Petrom si Auchan Retail Romania urmaresc sa extinda parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan in statiile Petrom.

Cele doua parti au agreat un Memorandum de Intelegere care exprima intentia ambelor parti pentru a discuta extinderea parteneriatului, conditionat de obtinerea aprobarii finale din partea Consiliului Concurentei.

Parteneriatul dintre Petrom si Auchan Retail Romania a fost initiat in 2017 cu o faza pilot in cadrul careia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan in 15 statii Petrom, atat in zone urbane, cat si in zone rurale din Romania. In aceasta faza pilot s-a urmarit testarea modelului de afaceri si evaluarea de catre parteneri a potentialului parteneriatului.

”Rezultatele de pana acum sunt incurajatoare si suntem bucurosi sa negociem extinderea parteneriatului si sa avem mai multe magazine de proximitate MyAuchan in statiile noastre Petrom. Prin acest parteneriat, clientii isi vor putea face cumparaturile din supermarket”, a declarat Radu Caprau, membru al directoratului OMV Petrom responsabil de Downstream Oil.

Retail jobs

”Aceasta cooperare la scara larga este parte din ambitia Auchan Retail Romania de a aduce magazinele noastre mai aproape de toti romanii. Parteneriatul cu OMV Petrom, initiat in 2017 cu o faza pilot, a fost foarte util pentru ambele companii si ne-a ajutat sa ne imbunatatim oferta de proximitate”, a declarat Ionut Ardeleanu, General Manager Auchan Retail Romania.

Magazinele MyAuchan din statiile Petrom ofera o gama variata de pana la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzand produse gata preparate, cafea proaspata, produse proaspete (fructe si legume, brutarie, lactate) si alte produse de bacanie, pana la produse non-alimentare, inclusiv cosmetice, produse pentru bebelusi si accesorii auto. Varietatea gamei depinde de marimea statiei Petrom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri