OMV Petrom și Auchan au deschis opt magazine de proximitate

OMV Petrom și Auchan Retail România au mai inaugurat, de la începutul lui 2021, încă opt noi magazine de proximitate MyAuchan în Stațiile Petrom, până în prezent fiind reamenajate 33 de unități.

Cele mai recente spații au fost deschise în Stații Petrom din București, Ilfov, Buzău, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Magazine de proximitate MyAuchan au fost integrate în locul spațiilor comerciale existente din Stațiile Petrom Pantelimon, Virtuții (București), Afumați (jud. Ilfov), Buzău Nord, Buzău Sud, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Cu suprafețe cuprinse între 50 mp și 147 mp, magazinele MyAuchan propun clienților o gamă de până la 1.700 de produse: de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.
De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și achiziționa taxe de drum/pod și vignete, servicii de transfer de bani și de plată a utilităților.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România presupune reamenajarea atât la interior, cât și la exterior, a aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan în spațiile comerciale existente.
În perioada 2021-2024, cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în acest proiect și vor remodela anual circa 100 de stații de alimentare Petrom.

Citeste si:
FASHION HOUSE Outlet adaugă două noi branduri italiene
FASHION HOUSE Outlet adaugă...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri