Alexandrion Group a deschis primul magazin Alexandrion Spirits and Wines la Ploiesti pe data de 16 noiembrie. Deschiderea a marcat extinderea grupului pe piata de retail si este unul din primii pasi asumati pentru cresterea prezentei in industrie.

„Am hotarat sa intram si in segmentul de retatil prin deschiderea in Ploiesti a primului boutique premium Alexandrion Spirits & Wines. Decizia a fost evidenta de a incepe acest exercitiu in judetul Prahova, in Ploiesti, prin simplul fapt ca am numit intotdeauna Ploiesti drept ,,casa’’ Alexandrion Group. Hotararea de a deschide acest magazin a venit natural dupa ani de crestere, ani in care ne-am asumat rolul de lideri pe piata din Romania, din dorinta de a intelege si de a raspunde mult mai bine nevoilor consumatorilor si pietei. In acest boutique premium, clientii vor gasi toata gama de produse imbuteliate si distribuite in Romania de Alexandrion Group, atat pe categoria de spirtoase cat si in categoria de vinuri si spumante.” a declarat Razvan Vasile, CEO al Alexandrion Trading.

Primul magazin propriu Alexandrion va fi deschid de luni pana sambata de la 09:30 la 20:30 si va oferi de la vinuri linistite si spumante romanesti, la spirtoase ca Vinars Brancoveanu, Alexandrion 7*, Alexandrion 100, Kreskova, Glenfiddich, 12YO, Zolmyr Mere, Isarescu Cramposie, Millesimato, Saber Elyzia Caisata Premium.

Alexandrion Group este liderul in productia si distributia de bauturi alcoolice din Romania, fiind format din Distileriile Alexandrion si Distileriile SABER 1789, care, impreuna, inglobeaza o istorie de peste 200 de ani in industria locala a bauturilor spirtoase, timp in care au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, recunoscute atat pe plan intern, cat si international.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romanesti si produse internationale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* si 7*, Alexandrion 100, editie speciala dedicata Centenarului, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase si traditionale din Romania. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon si Alexander Gin) au intrat in portofoliul companiei, prin achizitie, la inceputul anilor 2000. Incepand cu anul 2018, Grupul si-a extins activitatea in domeniul productiei de vin din Romania prin achizitia a sase companii Hallewood. Halewood detine peste 200 de hectare de vita de vie si produce circa 5 milioane de litri de vin anual.

Citeste si:
Harta proiectelor de retail 2020: orasele mici, pe gustul...
Harta proiectelor de retail...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
VIDEO retailDetail: Ce programe de sustenabilitate si CSR au demarat retailerii
Setari Cookie-uri