Finastra este un exemplu de companie atenta la nevoile angajatilor, la traseul profesional pe care acestia vor sa il urmeze si la importanta unui echilibru intre viata la birou si cea personala a fiecarui membru al echipei. Cea mai importanta resursa in economia de astazi e reprezentata de oameni si fiecare persoana are propria poveste atunci cand vine vorba despre experienta la locul de munca. Ramai cu noi si afla cateva dintre povestile oamenilor din Finastra.

Dan este Development Director, iar in 2017 a fost martorul crearii noului brand Finastra, prin alaturarea Misys si D+H. Obiectivul s-a conturat si mai bine dupa aceasta miscare: construirea de solutii inovative folosind tehnologii de ultima generatie, pe baza de arhitecturi deschise Fusion si a ecosistemului cloud. “Mi-am inceput cariera in fosta companie Misys acum vreo 10 ani; tocmai terminasem facultatea, petrecusem 2 ani incercand sa fac jocuri pe mobil si eram hotarat sa revin la pasiunea mea: C++. Fast forward la ziua de azi, lucrez in Java, ‘impachetez’ cod care o sa ruleze pe placi grafice si sunt responsabil de o echipa care incearca sa inoveze si sa faca mai usoara viata clientilor nostri.” afirma Dan.

Dan: “Finastra mi-a oferit mereu oportunitati”
Atunci cand se gandeste la cei 10 ani, development directorul Finastra spune ca a avut multe de invatat, ca a fost mereu motivat de oamenii din jurul sau. S-a obisnuit sa gandeasca constructiv, pe termen lung si sa lupte pentru lucrurile in care crede. “Nu in ultimul rand, Finastra mi-a oferit mereu oportunitati, fie tehnologice, fie organizationale, iar eu am avut mereu incredere sa nu zic nu. Acum astept noi provocari”, a mai completat Dan.

Unul dintre avantajele Finastra pe piata fintech este faptul ca dimensiunea si raspandirea geografica permite companiei sa raspunda nevoilor clientilor sai, indiferent de marime sau locatie. In cadrul Finastra, vei fi partener atat pentru institutii financiare globale, cat si pentru banci care deservesc comunitati specifice.

Poti vedea care sunt joburile disponibile accesand acest LINK.

George: “Cand mi-am dorit sa revin in tara, Finastra s-a ocupat de asta”
Dupa numai 9 luni in cadrul Finastra Romania, am avut oportunitatea de a fi transferat in biroul din Londra, unde am lucrat timp de 2 ani si 9 luni. Deoarece familia s-a marit cu un membru, am decis ca o intoarcere in Romania ar fi mai benefica, asa ca Finastra a acceptat sa se ocupe inca o data de transfer si sa fiu promovat in echipa din Bucuresti. Este de apreciat ca Finastra incurajeaza mobilitatea globala si ofera regulat oportunitati de cariera” spune George, Customer Support Manager.

Madalina: “Am invatat de la cei mai buni oameni din domeniu si am experimentat noi tehnologii”
Madalina s-a alaturat echipei imediat dupa absolvire. Lucreaza in Finastra de mai bine de 3 ani, iar experienta acumulata e atuul ei.
Am invatat multe lucruri utile pentru cariera mea si am avut posibilitatea sa fac switch intre roluri de Java Developer si DevOps, ceea ce m-a pus in fata multor provocari. Am lucrat cu unii dintre cei mai talentati oameni in domeniu, am invatat de la ei si m-au inspirat sa inovez si sa fac mereu lucruri de calitate. Am avut sansa de a lucra pe proiecte noi, ceea ce mi-a permis sa experimentez si noi tehnologii. Cred ca alaturi de Finastra mi-am creat o baza foarte solida pentru cariera mea” spune Madalina, Software Engineer.

Daniel: “Cautam oameni talentati si le rasplatim efortul pe masura”
Centrul de dezvoltare si cercetare Finastra din Romania este unul dintre cele mai mari la nivel global. 550 de persoane lucreaza aici, iar alte 100 se vor alatura in perioada urmatoare. “Cautam oameni talentati si pasionati de Fintech. In schimbul experientei, muncii si interesului lor, Finastra le ofera deschiderea catre un mediu international, o multime de programe personalizate la locul de munca si ocazia de a se implica intr-o serie de activitati fun sau educative, in afara muncii propriu-zise” afirma Daniel Paunica, Romania Site Leader si Senior Development Director in cadrul Finastra.

Finastra schimba modalitatea prin care software-ul modern bancar este construit si distribuit. Cu FusionFabric.Cloud, solutia de tip PaaS, compania incurajeaza inovatia si colaborarea prin deschiderea sistemelor de baza pentru ca partenerii brandului sa poata dezvolta aplicatii pe baza lor. Finastra a evoluat de la un software care se distribuie intr-un singur pachet, o singura data, la o suita de micro servicii, cu API-uri deschise si livrare continua de functionalitati noi.

Afla mai multe despre cum e viata la Finastra accesand acest LINK.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri