Dupa 25 de ani de experienta in zona de birotica si papetarie, unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru birou integreaza noi servicii dedicate companiilor din Romania. Astfel, incepand cu luna octombrie 2018, Austral Trade ofera companiilor posibilitatea de a beneficia de solutii Microsoft cloud, solutii de dezvoltare a magazinelor online, prin parteneriatul cu ContentSpeed, plus servicii rapide de livrare flori in toata tara, datorita parteneriatului exclusiv cu Floraria Magnolia.

“Parteneriatele cu Microsoft, ContentSpeed si Magnolia vin ca un raspuns la nevoile clientilor nostri. Austral devine furnizor de servicii integrate pentru a ajuta companiile sa se dezvolte si, in acelasi timp, sa economiseasca timp si resurse avand acelasi furnizor pentru tot ce au nevoie la birou”, explica Felix Marincus, Marketing & Sales Manager Austral Trade.

Acest portofoliu extins de servicii aduce un plus de valoare clientilor companiei, indiferent ca vorbim de produse de birotica, papetarie, produse de curatenie, IT&C sau produse promotionale si solutii complete pentru amenajarea si mobilarea biroului. Zona de Servicii Corporate Austral ofera posibilitatea clientilor de a beneficia nu doar de produse si solutii pentru birou, ci si de servicii care sa ii ajute in dezvoltarea afacerii si pe care acum le pot achizitiona de la acelasi furnizor.

Austral devine One-Stop-Shop pentru peste 4000 de clienti prin servicii integrate intr-un singur contract

Facilitarea dezvoltarii companiilor in cele mai bune conditii este sustinuta acum si de servicii cloud prin intermediul parteneriatului cu Microsoft. Clientii Austral isi pot reduce investitiile in tehnica IT si cheltuielile cu energia, eliminand nevoia de servere costisitoare si energofage pentru email, website si stocare de documente. Pe langa serviciul Office 365, serviciul Exchange online ajuta companiile sa arate impecabil si sa navigheze usor in lumea afacerilor, migrand din serverul local catre cloud, economisind in acelasi timp bugete importante care ar fi trebuit alocate achizitiei de software, hardware si mentenanta.

“Aceasta solutie vine intr-adevar in sprijinul companiilor si al angajatilor sai. Este un beneficiu major care faciliteaza coordonarea, in orice moment, cu echipa de lucru, prin faptul ca iti pune la dispozitie, pe orice device, toate e-mail-urile, contactele si agenda de lucru si iti ofera posibilitatea de a colabora pe documente in timp real.”, spune George Cozos, Partner Development Manager Microsoft.

Citeste si:
Carturesti a deschis o librarie in Bucuresti Mall Vitan
Carturesti a deschis o...

In portofoliul Austral intra acum si serviciul de dezvoltare in domeniului comertului electronic cu ajutorul ContentSpeed, agentie de eCommerce din Romania care ofera solutii dedicate pentru crearea, optimizarea si promovarea magazinelor online. Clientii Austral beneficiaza de pachete speciale pentru crearea de magazine online la nivelul la care companiile au nevoie.

"Parteneriatul cu Austral face parte din misiunea ContentSpeed de a contribui la cresterea comertului electronic din Romania. Austral beneficiaza de increderea antreprenorilor autohtoni cladita in peste 25 de ani, iar noi oferim solutii pentru crearea si promovarea magazinelor online B2C si B2B de 15 ani. Ne-am unit fortele pentru a putea oferi solutii digitale inovatoare si eficiente. Majoritatea companiilor inca nu profita de potentialul enorm oferit de un nou canal de vanzare online”, sustine Radu Vilceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

Parteneriatul vine in sprijinul companiilor, in conditiile in care Romania este pe primul loc in UE la cresterea comertului electronic cu 40%, iar in 2018 se estimeaza vanzari online de peste 3,6 miliarde de euro.

Tot printr-un alt parteneriat, incheiat cu Florariile Magnolia, Austral ofera posibilitatea de a comanda flori online, cu livrare gratuita in tara. In acest moment, clientii Austral pot alege dintr-un portofoliu de 50 de buchete de flori si aranjamente florale pentru parteneri, furnizori sau angajati.

Citeste si:
INS: Construcțiile, comerțul cu amănuntul și serviciile vor...
INS: Construcțiile, comerțul...

„Cu florile nu poti da gres. Stim asta de peste 20 de ani si este un lucru valabil si in cazul cadourilor mai delicate, cum sunt cele din mediul de afaceri. Am observat chiar o crestere a numarului celor care solicita buchete sau aranjamente florale pentru angajati sau parteneri de afaceri. Credem ca parteneriatul cu Austral va fi unul de lunga durata si cu beneficii de ambele parti“, declara Cosmin-Vlad George, Marketing Manager Florariile Magnolia.

Abonamentele lunare si pachetele oferite companiilor prin integrarea noilor servicii simplifica procesul de implementare, folosire si gestionare a acestora. “In 25 de ani de experienta am sustinut mii de echipe in a-si imbunatati performantele la birou, iar astazi ne bucuram sa avem alaturi de noi peste 4000 clienti care aleg an de an Austral drept cel mai potrivit integrator de servicii pentru afacerea lor. In acelasi timp, am redeschis si perfectionat magazinul online www.papetarie.ro, in asa fel incat misiunea lui este de a oferi solutiile perfecte pentru utilizatori individuali sau afaceri mici de genul SOHO (small office/home office)”, adauga Felix Marincus, Marketing & Sales Manager Austral.

Sursa foto: ArthurStock/Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri